onsdag 22 juni 2011

Inget Gubb-väder...





Nej det ser ut som att vi får välja mellan att äta våra egna gröna jordgubbar i midsommar eller köpa i affären, det blir sannolikt det sist nämda.... Det var väl attans att solens strålar inte gör sitt jobb (dessutom så har jag planterat gubbarna på ett mindre bra ställe i år, lite väl buskigt så solen når inte riktigt fram under eftermiddagarna. Dåligt planerat och Herrn kommenterade dessutom att det inte va någon bra plats...skulle ha lyssnat på honom).

Idag har vi slappardag efter två intensiva dagar. Var på SommarFest med jobbet i måndagskväll, riktigt trevligt och väldigt roligt att träffa kollegorna. Fick lite jobbabstinens av att se dem....men det känns verkligen bra att ha ett sånt härligt gäng att komma tillbaka till när föräldrarledigheten är över... Igår hade vi huset fullt av livliga ungar och deras morsor, lika trevligt och stimmit som det brukar bli! Hoppas dock att sommarvädret snart är tillbaka så vi kan träffas ute, vi bor ju inte så stort tyvärr men finns det hjärterum så finns det stjärterum!

Imorgon ska vi på Midsommarfirande på dagis, Stor-M längtar efter att få träffa alla barnen. Är nu några veckor sen hon slöt för sommaren och dessutom så börjar hon på en ny avdelning (hon blir tre år i år och räknas nu som mellanbarn, min lilla tjej) i september vilket innebär nya barn och fröknar. Blir säkert jätte bra!

Nu tittar SOLEN äntligen fram så nu ska jag släcka lamporna jag tände imorse när det var såååå mörkt...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar