onsdag 19 oktober 2011

Lien blir stor....


Om tre veckor blir Stor-M tre år! Jisses va tiden går, min lilla tös som blivit riktigt stor och duktig! Älskar att kunna ha en konversation med henne, det var nått jag längtade efter när hon va bebis. Att kunna sitta och prata med varandra, berätta saker och skratta ihop! Det gör vi ofta nu och det är nog den bästa stunden som finns....

Tidigare i veckan kom leksakskatalogen. Stor-M fick i uppgift att klippa ut de saker som hon önskar sig och sen klistra upp dem på ett papper. Va riktigt uppskattat och hon satt en god stund och pysslade.... Hon önskar sig en hel del saker (som alla barn). Det roliga är att hon önskar sig en blandning av så kallade kill -och tjej leksaker. Både bilar och hästar. Får se vad vi hittar på till henne.

Något som hon är väldigt bestämd med är att hon vill ha godis på tårtan. Vi valde från första stund att inte introducera godis för henne. Gick bra mycket lättare under hennes två första år men nu ju äldre hon blir och ju mer hon förstår så är det inte lätt att säga nej till henne när andra får. Men det fungerar och är ingen större katastof, hon brukar gå med på att äta frukt/glass/kakor istället. Inte lätt det där, man vill sitt barn det bästa, men vad är det bästa egentligen?!

Nu soffhäng för att glo på bönderna som letar efter kärleken..... Min kärlek ser på fotboll istället, tråkmåns...



1 kommentar:

  1. Vilken gullig idee med att få sitta och klistra och klippa, det ska jag lägga på minnet i ett halv år!!
    Såklart hon önskar sig godisar på tårtan ;D smyger in det på hennes dag
    puss

    SvaraRadera