onsdag 14 september 2011

Jag tycker faktiskt att det är roligt!!

Att ha en far som är elektriker är jag
väldigt tacksam för. De alldeles för stora
glödlamporna är dock mitt verk och ska så
småningom bytas ut till en mer passande storlek...

Vacker vit Orkidee....

Självklart i plast...annars skulle den inte
blomma så fint!



Håller ,som jag tidigare inlägg skrivit, på att renovera lite här hemma. Drar tapeter i all oändlighet (på vissa ställen finns det tre-fyra lager med olika tapeter, vissa är gräsligt fula), slipa tills knogarna blöder och händerna är fulla av blåsor (inte riktigt så illa tycker bara lite synd om mig själv) och spackla, spackla, spackla, spackla (inte riktigt så roligt som jag intalat mig själv innan jag började). Men fint blir det (eller?)!! Stället jag denna gång har gett mig på är hallen mellan sovrummen på övervåningen....

Hallen/Korridoren som jag visar för er idag gjorde jag och Herrn i ordning för två år sedan, när Stor-M var cirka sex månader.... När hon var två-tre månader fick vi (läs jag) snilleblixten att börja renovera huset som vi då bott i i ett och ett halvt år utan att röra en tapetrulle eller spackelspade. Nu i efterhand ångrar jag starkt att vi inte renoverade innan bebisverkstaden var igång, men så kan det va... Vi började då med groventren/fulingången, gick vidare till köket (bara tapetaserat och lagt nytt golv, relativt ny köksinredning när vi flyttade in). Sen en pause på två år. Då ny bebis och med den (henne) kom renoverings lusten tillbaka.... Hur kan det va??!! Så nu senast barnens rum och  just i denna skrivande stund hallen på övervåningen (som jag redan tappat, inte helt men lite, lusten med, tar ju sån j#kla tid)..... Vad som händer här näst återstår att se, är nöjd med mina två barn (har inte glömt och förträngt smärtan vid den yngstes ankomst än) men huset behöver ännu mer renovering (tycker jag). Ska man vara fin får man lida pin, så sant så sant. Låter väldigt negativ.....det är faktiskt roligt också, jag har bara inte tålamod med att det tar sån tid. I min värld vill jag bara knäppa med fingarna så är det färdigt!!


Slut med svammlet för denna gång. Ska om cirka en timme påbörja mitt nattliga amningsmarathon.... går alltså åt skogen med avvänjningen så jag lägger det på is för tillfället....

2 kommentarer:

  1. Vilket fint hem ni har marina.
    Byrån/bänken som du har på bilden. men kudden på. Vart har ni fått tag på den? precis en sådan är jag ute efter till våran hall. Ha en bra dag.

    SvaraRadera
  2. Tack Jenny!! Bänken är köpt på Jysk för ett par år sedan. Den finns ännu i deras utbud men ser inte riktigt likadan ut. Det ingår en madrass som jag dock har bytt ut mot två lammskinns sittdynor (köpta på Coop).

    SvaraRadera