måndag 6 februari 2012

Inte så dumt ändå!

Ser ni den lilla lilla månen?!


När solen skiner, snön ligger glittrandes på backen och vinden står still ja då är inte vintern så dum ändå! Då kan jag ändå tycka att det är rätt fint! Tyvärr så är inte Stor-M lika förtjust. Hon tycker mest att det är kallt och besvärligt med alla kläder. När vi äntligen tagit oss ut (det tar ett tag att klä två ungar i vinterskrud) så vill hon in i värmen igen efter bara några minuter. Så drömmen om att ta med sig familjen ut i backen med pulkaåkning, varmchoklad och rosen röda kinder får vi skjuta på, kanske tills nästa år.

Första arbetsnatten efter föräldrarledigheten är förbi och det blev fjuttiga två timmars sömn på förmiddagen. Inte lätt att försöka sova när familjen är hemma. Men jag känner mig ändå relativt pigg och en sväng med pulkan till brevlådan ska vi iallafall klara av så det så.

Veckan består av ytterligare inskolningsdagar, debut hos frisören för Stor-M och sen avslutas veckan med helg jobb för både mig och Herrn. Ska väl hinna med nått annat också. Det återstår att se.

Dagens (och alla andra veckans dagar) bekymmer..... "Vad blir det till middag?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar